مرکز سیار روستایی نیشابور

این مرکز از سال 1396    فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .

 


 

 


خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

   

امکانات ویژه مرکز :

 

این مرکز با در اختیار داشتن یک وانت آریسان مجهز به کتاب و محصولات فرهنگی ، در روستاهای تحت پوشش ، فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان را ارائه می کند.

امکانات کارگاهی :

   

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

ا از شنبه تا پنجشنبه از ساعت7:30 الی 13:30

پرسنل :

 

۱ مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال 


نشانی :

 

نیشابور- بلوارجانبازان – جانبازان 3

تلفن :

 

تلفن :  05142611627

مسئول مرکز :

 

آقای مهدی خرمکی

 


  • 1403/06/05 - 07:52
  • تعداد بازدید: 458
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین نشست ادبی «قلم‌پرها»

مرکز آفرینش‌های ادبی خراسان رضوی دومین نشست ادبی «قلم‌پرها» را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان خراسان رضوی، سمیه سلامی‌راد کارشناس مسئول ادبی استان با اعلام این خبر گفت: عصر پنجشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۳ در مرکز ۴ مشهد، دومین نشست ادبی «قلم‌پرها» ویژه اعضا فعال انجمن‌های ادبی استان با حضور الهام دهقان برگزار شد.

سلامی‌راد افزود: «قلم‌پرها» یکی از برنامه‌های عملیاتی واحد آفرینش‌های ادبی ستاد استان در سال جاری است که با هدف آموزش حرفه‌ای نقد ادبی، آشنایی اعضا با مکاتب‌ ادبی و معرفی چهره‌های برجسته هنر و ادبیات ایران و جهان برای اعضا فعال نوجوان و ارشد کارگاه‌ها و انجمن‌های ادبی استان پیش‌بینی و در حال اجراست.

کارشناس مسئول ادبی استان ادامه داد: این نشست ادبی ماهی یک‌بار به صورت حضوری و سه دفعه به صورت آفلاین و مجازی برگزار می‌شود و در هر جلسه یک نکته مربوط به حوزه شعر یا داستان مطرح و در راستای آن تمرین کارگاهی به اعضا داده می‌شود. همچنین علاوه بر ادبیات، بهره‌مندی از مفاهیم برخی هنرها از جمله سینما، تأتر، نقاشی در پیشنهاده‌ی این طرح دیده شده و پژوهشگری و مطالعه تخصصی، پیرامون مباحث تعریف شده در قالب تکالیف کارگاهی از اعضا شرکت کننده انتظار می‌رود.

سلامی‌راد افزود: الهام دهقان در این نشست درباره اهمیت داشتن گروه‌های هم‌نویسی و اهمیت شرکت در محافل ادبی و مسابقات ادبی بحث و گفتگو کرد. دهقان گفت تجربه‌ی نویسندگان برجسته نشان می‌دهد که هم‌نویس جایگاه و ارزش ویژه‌ای در خلق آثار ادبی دارد. او ویژگی‌های هم‌نویس را با اعضا به بحث گذاشت و یادآور شد: توان ادبی شما و هم‌نویس باید در یک سطح باشد تا شکل معلم و شاگردی نگیرد. هم‌نویس باید جدی، منظم و منتقد باشد. باید سبک نویسندگی شما را درک کند و نخواهد که اثر شما، مشابه سبک نویسندگی خودش شود. هم‌نویسی باید قانون داشته باشد و ارتباط شکل‌گرفته در قالب نوشتن جدی محسوب شود.

دهقان همچنین خطاب به اعضا نوجوان از اهمیت نشست‌ها، جلسات ادبی و شرکت در آن‌ها را گفت و تأکید کرد که این گردهمایی‌ها قطعاً به رشد و بالندگی ادبی می‌انجامد و شما را با فضای روز نوشتن آشنا می‌کند. پایان‌بخش برنامه، انجام یک تمرین کارگاهی بود و اعضا در این کارگاه با مقوله‌ی سرعت در انتقال احساسات و شخصیت‌های غیرانسانی آشنا شدند.  

سلامی‌راد در پایان با اشاره به توانمندی ادبی و دانش تخصصی الهام دهقان، مربی باسابقه‌ی مراکز مشهد گفت: این برنامه، یکی از فعالیت‌های مجازی خانم دهقان در دوران کرونا و پس از آن بود که به دلیل استقبال خوب و نتایج درخشانی که حاصل شد، تصمیم گرفتیم نگاه جامع‌تری نسبت به شیوه برگزاری آن داشته و مخاطبان آن را در سطح استان گسترش دهیم.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت